Welcome to the Carshalton Carnival website
Carshalton Carnival 2013 - Saturday 8th June 2013 - Theme: "Wonders of the Deep"
Parade Application Form
Stall Application Form
Carnival 2013 has a theme that will challenge the imagination of all that take part. We plan to explore the wealth of colourful shapes and sizes that exist in the Seas of the World
Saturday 8th June
at Carshalton Park, Ruskin Road. Gates are open from 12.00pm.
From graceful manta rays to the flowing tentacles of octopi
Whether real or comedic - so many fishes of all shapes and sizes and colours
From loaves & fishes to fish and chips
Whatever you do have fun and show off your imagination
Essex K9 Dog Display Team
The Essex based DTCE Display Team perform a fast and exciting display that covers agility, obedience and security dog handling.
Eagle Heights Falconry Display Team
The Eagle Heights display team has attended thousands of events over the last 15 years and has been labelled as 'one of the best Bird of Prey displays ever seen'
Punch & Judy
Professor Chris Cullen, member of the Punch & Judy fellowship has been performing Punch & Judy for over 20 years and its popularity is better today than ever before.
Chainsaw carving is a very versatile art form – from a standing tree trunk, a lump of timber or a planked board, all can be worked to make beautiful wooden sculptures and furniture for both indoors and outdoors.
3.15 - 3.35 : J.S.A. (Local Indie band)
3.45 - 4.00 : Exit Strategy (Edgy young all girl band)
4.10 - 4.30 : The Cosmo's (Tuneful retro pop band)
4.40 - 4.55 : The A1R House band (Young "Rock-School" band - Glenthorne High School)
5.05 - 5.25 : The Antidote (Rock, Pop & Soul covers band)
5.35 - 5.55 : Nu Wave Army (Gary Numan tribute act)
Carshalton Carnival 2013 Arena Times
12:00 - Park Opens and Music with Radio St Helier
13:00 - Eagle Heights (30 mins)
13:35 - Parade enters Park
13:40 - Parade enters Arena
14:00 - Presentations (20-25 mins)
14:25 - Essex K9 Dog Display Team (30 mins)
15:00 - Carshalton Cheerleaders (20 mins)
15:20 - Marching Band (20 mins)
15:40 - Eagle Heights (30 mins)
16:10 - Surrey Twisters (20 mins)
16:30 - Essex K9 Dog Display Team (30 mins)
17:00 - Radio St Helier
The Carnival is run by a committee of dedicated volunteers, supported by Wallington & Carshalton Round Table
and Carshalton Rotary Club, for the benefit of the local community and is a not for profit event.